Американці назвали найнадійніші японські автомобілі на своєму ринку

0
1095

Кілька десятиліть тому японські автомобілі заробили репутацію набагато надійніших, ніж їхні аналоги з Європи та США. Сьогодні мало що змінилося, і саме «японці» практично завжди займають лідируючі позиції в рейтингах надійності від провідних авторитетних видань.

Напередодні один з них (GOBankingRates через Nasdaq) зіставив усі дані з них між собою, виявивши сім найміцніших японських машин на місцевому ринку.

Honda Civic

Цей седан Honda завоював звання одного з найнадійніших автомобілів за версією такого видання як MotorBiscuit, який хвалить машину за відсутність великих витрат на ремонт і технічне обслуговування, а також самого японського автомобіля, що «не вбивається», за версією порталу HotCars.

Honda Accord

Ця 4-дверка «Хонди» стабільно входить до списків машин, що найбільше продаються в США, що не дивно, враховуючи її високий рівень надійності. Згідно з дослідженням агентства iSeeCars, Акорди здатні проїжджати без капітального ремонту кілометраж, який більш ніж втричі перевищує цей показник для середнього легковика.

Toyota Corolla

Гібридну версію «Королли» називають не просто найнадійнішим «японцем», а й найміцнішим автомобілем у принципі. Consumer Reports оцінює цей показник у випадку з Corolla Hybrid у 93 бали зі 100.

Toyota Camry

Старший брат “Королли” завоював звання одного з найбезпроблемніших седанів у світі дуже давно і відтоді не віддає його жодному зі своїх конкурентів.

Журнал HotCars поставив седан на сьоме місце в рейтингу найнадійніших японських автомобілів, а iSeeCars підрахував, що машина зможе проїхати 500 тисяч кілометрів без серйозних поломок в 20,4% випадків частіше, ніж будь-який лівий автомобіль в середньому.

Mazda MX-5 Miata

Стильний двомісний автомобіль, здатний здивувати не лише цікавою керованістю, а й «невбивністю». “Consumer Reports” привласнив цій моделі оцінку надійності в 85 балів зі 100.

Toyota Prius

Експерти майже повсюдно хвалять цей гібрид Toyota, але не лише за його надійність, а ще за високий рівень економічності, плавну їзду та місткий салон. Автомобіль отримав оцінку від «Consumer Reports» за безвідмовність у 89 балів зі 100, що є найкращим показником серед гібридних автомобілів загалом.

Lexus GX

Позашляховик, призначений не тільки для їзди містом, але й бездоріжжям. «Consumer Reports» оцінює його безпроблемність у 91 бал зі 100.

Американці хвалять GX за передові технології, високі можливості буксирування причепів, а також відмінний рівень надійності, що робить його чи не ідеальним сімейним автомобілем для тривалих поїздок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!