Продаж Chevrolet Blazer EV зупинили за кілька тижнів після запуску

0
81

Компанія Chevrolet зупинила продаж електричних кросоверів Blazer EV, постачання яких покупцям стартували восени. Як повідомляє Automotive News, це пов’язано з численними скаргами на роботу бортової електроніки – насамперед медіасистеми. Пауза триватиме доти, поки Chevrolet не розбереться в причинах несправностей.

Користувачі Chevrolet Blazer EV стикаються зі збоями в роботі медіасистеми, яка або функціонує з неполадками, або повністю відключається. Також проблеми спостерігаються і в процесі заряджання батарей на швидких станціях.

Видання Edmunds придбало один із екземплярів кросовера для довготривалих випробувань і після кількох днів тестів заявило, що зіткнулося відразу з 23 різними проблемами. За словами випробувачів, це найдовший перелік неполадок, які їм доводилося фіксувати на новому автомобілі. Електромобіль кілька тижнів провів у дилерському центрі, але впоратися з поломками, судячи з усього, там не змогли.

Представники Chevrolet вважають, що збої програмного забезпечення спостерігаються на обмеженій кількості електромобілів, а виявляються вони далеко не завжди. Проте зараз зупинено як постачання нових електромобілів дилерам, так і продаж з дилерських складів. Коли причини несправностей будуть знайдені і винайдений спосіб їх усунення, Chevrolet, найімовірніше, оголосить відкличну кампанію з проданих Blazer EV.

Електромобіль зараз продається у США у двох повнопривідних варіантах комплектацій за ціною від 56,7 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!