Дебютний електричний кросовер Suzuki вперше засвітився на відео

0
517

На початку цього року відбулася прем’єра нового кросовера Suzuki, який отримав ім’я eVX. Концепт-кар, заявлений запас ходу якого становив 550 км, був показаний на автосалоні в Індії. Майже через рік японці непогано просунулися у підготовці серійної версії цієї моделі. І нещодавно її вдалося вперше зняти на відео.

Тестові прототипи товарного Suzuki eVX сьогодні їздять як дорогами Індії, так і Європи. Наприклад, минулого тижня машину сфотографували у Польщі. І це не дивно, враховуючи, що новинка носить статус глобальної моделі і продаватиметься, у тому числі в «Старому Світлі».


Всі машини для випробувань, що потрапляють у кадр, одягнені в щільне маскування, що не дозволяє розглянути їхній екстер’єр. Але навіть з огляду на цю обставину існують підстави вважати, що серійний кросовер виявиться близьким по дизайну до концепт-кара.

У прототипів проглядаються така сама глуха радіаторна решітка, оточена L-подібними фарами, а також агресивний бампер з безліччю різких ліній і згинів.

Розміри «паркетника» повинні становити 4,3-метра завдовжки, 1,8-метра завширшки і 1,6-метра заввишки, а колісна база розтягнутися на 2,7-метра.


Про техніку машини поки сказати щось певне складно. Швидше за все, кросовер продаватимуть із тяговою батареєю ємністю 60 кВт/год, яка забезпечить запас ходу на 150 кілометрів менше, ніж було заявлено на презентації концепт-кара.

У продаж Suzuki eVX надійде ближче до середини 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!