Німецька компанія Porsche протестувала єдиний універсал у своєму модельному ряді

0
315

У світі високопотужних автомобілів Porsche продовжує розширювати кордони, і останній погляд у майбутнє з’явився у вигляді оновленого універсалу Porsche Taycan Sport Turismo 2024. Західні видання нещодавно поділилися фотографіями прототипу, що проходить зимові випробування в Європі.

Хоча Porsche, можливо, і попрощався з Panamera Sport Turismo, фанати потужних німецьких універсалів можуть втішатися тим фактом, що автовиробник, як і раніше, продаватиме практичний електрокар Taycan Sport Turismo. Цей автомобіль готується до своєї першої значної модернізації, і нещодавно один із прототипів було виведено на дорожні тести.

Останні фотографії дозволяють детально розглянути очікувані зміни у дизайні, особливо у передній частині Taycan Sport Turismo. Стає очевидним, що найбільш значні зміни торкнулися фар. Основна частина зберегла свою суть, але об’ємне оздоблення помітно зменшилося, а чорний елемент практично зник. Аналогічним чином, вертикальне оздоблення на зовнішньому краї, схоже, було видалено, а гальмівні канали, хоч і присутні, тепер плавно інтегровані в бампер, відповідаючи кольору кузова.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!