Перші якісні зображення та деталі Mazda CX-80

0
251

Mazda додає до свого модельного ряду трирядний кросовер CX-80, який позиціонується між CX-60 та CX-90. Він продаватиметься в Європі, Австралії та Азії і конкуруватиме з BMW X3, Peugeot 5008, Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail, KIA Sorento та Skoda Kodiaq.

Кросовер буде представлений на початку наступного року. Прототипи нової моделі неодноразово фотографували фотошпигуни. Їх використовували для створення перших рендерів цієї моделі. Судячи з цих знімків, автомобіль буде поєднувати в собі риси Mazda з дизайнерською мовою Kodo. Це фірмова оптика і радіаторна решітка, бампери з подовженими повітрозабірниками, широкі D-подібні стійки і довгий, спортивний капот.

Кросовер також відрізняється похилою лінією даху, ефектними бічними виштамповками, розширеними колісними арками і характерними задніми ліхтарями. В якості декору використовуються хромовані вставки. Інтер’єр CX-80 відомий як просторий і комфортний. Він конфігурується тільки як семимісний. Для оздоблення використані шкіра та міцні тканини.

Салон Mazda CX-80 оснащений цифровою панеллю приладів і 12,3-дюймовим екраном мультимедійної системи з бездротовим Apple CarPlay і Android Auto, камерою кругового огляду, проекційним дисплеєм, фоновим підсвічуванням і системою розпізнавання осіб.

Нова Mazda використовує задньопривідну платформу і оснащується 3,3-літровим рядним шестициліндровим дизельним двигуном потужністю 254 к.с. і 280 к.с. і стартер-генератором; також доступний гібрид на базі 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна потужністю 323 к.с. і 500 Нм. Всі моделі мають восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Старт продажів запланований на середину 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!