Модельний ряд бренду Dacia буде розширено у 2024 році

0
301

Група Renault продовжує оновлювати модельний ряд Dacia: у 2024 році до нового Duster приєднаються ще дві моделі. Про це повідомляє Motor.es.

Першою новинкою стане кросовер Dacia Big Star, старший брат Duster: 4,6-метрова модель буде побудована на тій же платформі CMF-B і буде доступна в п’яти- і семимісній версіях. Гранований дизайн з розкльошеними крилами – в дусі молодшого брата і концепт-кара 2021 року, Dacia Big Star.

Кросовер Dacia Big Star буде доступний у бензиновій та гібридній версіях, також можлива версія з заводським встановленням ГБО. Ця модель коштує приблизно на 3 000 євро дорожче, ніж Duster.

Другою моделлю стане нова Dacia Spring. Поки що про цей бюджетний електромобіль доступно небагато інформації. За однією теорією, буде випущено нове покоління моделі, за іншою – вона отримає серйозну модернізацію.

Електромобіль збереже свої компактні розміри, але, як відомо, стане потужнішим і матиме більшу батарею. Його збиратимуть у Китаї, а до модельного ряду приєднається версія з правим кермом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!