Власник Mercedes-Benz EQS стверджує, що кожен кілометр коштує йому всього 1,7 цента

0
50

Чоловік, який купив Mercedes-Benz EQS у березні 2022 року, регулярно публікує відеоролики, де він ділиться досвідом володіння преміальним електричним автомобілем.

За цей час він проїхав близько 21 000 км, витративши на зарядку електромобіля лише 367 доларів. Виходить, що кожен кілометр коштував йому всього 1,7 цента. Він не уточнює, чи йдеться лише про зарядку на швидких зарядних станціях або він також заряджав автомобіль вдома.

Важливо також відзначити, що Mercedes-Benz EQS поставляється з дворічною безкоштовною зарядкою в мережі Electrify America, тому вартість зарядки може збільшитися, як тільки у нього зникне можливість безкоштовної зарядки.

До автомобіля додався рік безкоштовних онлайн-сервісів, але після 12 місяців з моменту доставки, такі речі, як зв’язок Car-to-X, допомога при угоні автомобіля, онлайн-музика, віддалений пошук автомобіля, прогноз погоди, оновлення карт та інші сервіси будуть коштуватиме 150 доларів на рік.

Цей власник залишився задоволеним машиною. Йому подобається так званий Hyperscreen, який складається із трьох окремих екранів. Він каже, що одна ця функція вартує того, щоб заплатити чималі гроші, які Mercedes просить за EQS.

Він також похвалив салон із вражаючим навколишнім освітленням, сидіння з масажем, підігрівом та охолодженням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!