Розкрито два не дуже дорогих седани, які не потребують великих витрат після купівлі

0
379

Зростання цін як на автомобілі, так і на запчастини в Україні за останній рік виявилося для багатьох автовласників у країні справжнім шоком. Проблеми з обслуговуванням іномарок призвели до того, що багато хто став відмовлятися від них на користь російських аналогів.

Але в загальному списку зарубіжних машин (виключивши з нього китайські) навіть сьогодні можна знайти кілька не дуже дорогих седанів, які не вимагатимуть величезних витрат на обслуговування та ремонт у наступні роки.

Йдеться, звичайно, про знаменитих братів Hyundai Solaris і Kia Rio. Побудовані на єдиній платформі седани непогано зарекомендували себе на російських просторах і тривалий час мали статус бестселерів ринку.

Як Solaris, так і Rio, мають просту конструкцію, яка може похвалитися непоганою ремонтопридатністю. Та й ламатися в них особливо нема чому.

Щоправда, з машинами з високими пробігами (за 200 тисяч км) обов’язково варто перевірити відсутність задир у циліндрах двигуна. Вони могли виникнути, якщо у попереднього власника машини розвалився каталічний нейтралізатор, яке частинки засмоктало в камеру згоряння мотора.

Втім, ця проблема є не дуже поширеною, а у випадку з відносно новими машинами зовсім не варто уваги.

Одним з головних плюсів Solaris та Rio завжди було недороге обслуговування та невисока вартість навіть оригінальних запчастин. Сьогодні все виглядає вже не так райдужно як раніше, але, як і раніше, залишається можливість купувати, у тому числі корейські аналоги, які не сильно вдарять по гаманцю.

А в якості альтернативи можна розглянути навіть китайські компоненти, якість яких буде не сильно гіршою, тоді як ціна трохи нижча.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!