Автомобілі з пробігом стрімко подешевшають

0
2228

Швидше за все, ціни на вживані авто знизяться на 20% – це найбільш вірогідний сценарій. Однак, не виключено, що падіння вартості старих машин складе 50%. Найменш імовірний сценарій – збереження нинішньої цінової політики на вторинному ринку.

Такі прогнози Morgan Stanley, американського банківського холдингу, власника найбільшого брокерського бізнесу в світі, повідомляє Автоцентр.

На думку аналітиків, здешевлення старих машин буде тривати аж до 2021-го року. Це пояснюється зростанням ринку оренди автомобілів, які після служби в прокаті потрапляють на ринок за дуже «солодкими» цінами.

Експерти вважають, що доступна оренда машин і всілякі служби таксі (Uber та ін.), А також каршерінг роблять покупку особистого транспорту не завжди виправданою і вигідною. Тому зростає число тих, хто відмовляється від придбання автомобіля на користь ситуативного використання “чужих” машин і звільнення себе від обслуговування персонального авто.

До слова, в березні 2017 року зафіксовано рекордне зниження продажів нових машин в США, що є першим серйозним «дзвінком» і результатом падіння акцій GM, Fiat Chrysler і інших автомобільних компаній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!