Розкрито найнадійніші з дорогих німецьких автомобілів у 2023 році

0
216

Будь-хто, хто купує автомобіль, хоче, щоб він прослужив якомога довше. Тож надійність машини є однією з найбажаніших характеристик серед покупців.

Ми вибрали з недавнього рейтингу, опублікованого авторитетним виданням «J.D.Power», 10 дорогих німецьких автомобілів, які можуть похвалитися найвищим показником надійності в 2023 року.

Audi TT

Представник старої школи, який хоч і здається застарілим на тлі конкурентів, проте може здивувати відмінною надійністю. Причому вона висока настільки, що багато екземплярів TT, які сьогодні їздять дорогами, мають на одометрі цифру понад 300 тисяч кілометрів.

BMW M2

Один із найцікавіших автомобілів у лінійці баварської марки. З надійністю не все ідеально, проте ті проблеми, які з’являються, можна усунути швидко і недорого.

Mercedes-Benz SL65

Так історично склалося, що кабріолет SL є одним із найнадійніших автомобілів у своєму сегменті серед німецьких брендів.

Шосте покоління цієї моделі зміцнило цей міф, особливо у варіанті AMG, дозволивши машині демонструвати визначні динамічні характеристики. Зокрема розгін з місця до 100 км/год лише за 3,7-секунди.

Porsche 718 Cayman

Компанія зі Штутгарта вміє випускати чудові спортивні автомобілі, які при цьому ще й дуже надійні. І 718 Cayman є чудовим прикладом цього. “J.D.Power” оцінює його надійність у 86 балів зі 100, а також хвалить його 4-літровий 500-сильний мотор, запропонований у версії GT4 RS.

Audi S5

Ще одна модель бренду з Інгольштадта, яка увійшла до цього рейтингу. Вона комфортна, надійна і ще дуже швидка, розганяючись від 0 до 100 за 4,3-секунди.

BMW M4

Старша сестра BMW M2, яка розташувалася вище у цьому ТОП-і, перейняла у родички лише гарне, у тому числі відсутність серйозних технічних проблем під час експлуатації.

Експерти називають цю модель «баварців» чудовим компаньйоном на тривалий термін, плюс розхвалюють машину за спортивні навички.

Mercedes-Benz E63 S

Mercedes E-Class у варіанті AMG 63S є одним із найбільш вражаючих спортивних седанів сучасності. Він дуже зручний для подорожей, має розкішний салон, а також може похвалитися високим рівнем надійності і здатний прослужити своєму власнику довгі роки.

Audi R8

Славний німецький суперкар, який має багато спільних компонентів з Lamborghini Huracan, але при цьому є більш практичним і зручним автомобілем для повсякденного життя з непоганою оцінкою надійності.

BMW Z4

Німецький двоюрідний брат Toyota Supra, здатний здивувати не лише продуктивністю, а й відсутністю серйозних технічних несправностей протягом багатьох років експлуатації. Машина зарекомендувала себе як дуже надійна, а також забезпечує дуже приємні враження водіння.

Porsche 911

Один із найвідоміших автомобілів у лінійці дорогих німецьких моделей, який з кожним новим поколінням дивує своїми характеристиками. І одна з німецьких машин, яку дуже недооцінюють з погляду надійності.

А ще вона напрочуд комфортна, швидка і може використовуватися не тільки для швидкої їзди трасою, але ще й для того, щоб возити дітей до школи або їздити самому на роботу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!