Головна Авто У мережі знайшли дату дебюту ультра-розкішного седана Nio ET9

У мережі знайшли дату дебюту ультра-розкішного седана Nio ET9

0
166

Назва найдорожчого автомобіля Nio називатиметься ET9. Компанія представить його на Nio Day 2023 23 грудня. Nio ET9 – це люксовий седан вартістю 1 мільйон юанів (140 000 доларів США), який складе конкуренцію Mercedes-Maybach S-Class. Він стане першою моделлю, яка базуватиметься на платформі NT3.

Назва Nio ET9 випадково проникла в мережу на сайті Nio. Він тимчасово відображався у списку доступних моделей. Користувачі програми робили скріншоти, перш ніж це ім’я було видалено зі сторінки. Схоже, що Nio ненавмисно розкрила назву своєї флагманської моделі під час підготовки до Nio Day 2023.

Це перша модель, яка базується на платформі NT3. На борту ET9 буде встановлений автономний чіп, розроблений компанією Nio. Цей чіп використовує 7-нм технологію. За його виробництво відповідатиме Samsung. Чіп сприятиме кращій інтеграції автомобіля з Nio Phone. ET9 матиме колісну базу 3,3 метри. Крім того, він підтримуватиме технологію заміни батарей третього покоління. 

Китайські джерела повідомляють, що новий седан буде близьким до концепт-кара Nio EVE, представленого в 2017 році, щодо позиціонування та функцій. Раніше Nio не могла зробити серійну версію цього автомобіля через відсутність технологій. 

Nio ET9 дебютує публічно 23 грудня, але вийде на ринок у 2025 році. За словами генерального директора та співзасновника Nio Вільяма Лі, це буде рік, коли індустрія висококласних електромобілів отримає величезні можливості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.