ТОП-5 авто до 300 тисяч гривень з дуже дешевим обслуговуванням

0
721

Дуже часто українці не враховують один із найважливіших факторів, вирішуючи обзавестися своїм транспортом. Причому йдеться не про ціну, а про догляд, оскільки саме це може стати витратною. Експерти виділили варіанти, які можна придбати за 300 тисяч гривень. Їхнє обслуговування коштуватиме «копійки».

Skoda Octavia

Не дивно, що першою названо Skoda Octavia. У даному випадку йдеться про модель 2012-2013 рр., яка може похвалитися комфортним та просторим салоном, а також міцною ходовою частиною. По «начинці» будуть доступні мотори на 1,4 та 1,6 літра, а також механічна та автоматична КПП.

Volkswagen Polo

2014-2015 років зборки можна з пробігом не менше 150 тисяч км. Проте це цілком цікавий варіант. Оснащується авто 1,6-літровим двигуном у парі з механічною або автоматичною КПП. Також можна придивитися до таких моделей, як Rapid, Solaris та .Фольксваген, які за характеристиками та оснащенням мають багато спільного з автомобілем від Rio.

Renault Megane

Єдина серйозна вада Renault Megane 2012-2014 років полягає в тому, що його складно перепродати. В іншому ж він має винятково позитивні аспекти. Автомобіль невибагливий у догляді, надійний та непогано оснащений. Доступний він із 1,6-літровим агрегатом, з яким йдуть або автоматична, або механічна КПП. Також можна купити його у версії з мотором на два літри та варіатором.

Hyundai Elantra

Не стане розчаруванням купівля Hyundai Elantra 2011-2013 рр. По оснащенню запропонований хороший перелік налаштувань, а по «начинці» – досить міцна зв’язка з 1,6-літрового двигуна і механічної або автоматичної КПП. Єдине – купувати авто треба після ретельної перевірки як його самого, так і історії.

Nissan Juke

У візуальному плані 2010-2012 років збірки виглядає досить своєрідно. Натомість до оснащення та технічної частини особливих нарікань немає. Це міцний та надійний автомобіль, який при належному догляді прослужить довго. Доступний він з 1,6-літровим двигуном і механічною або варіаторною КПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!