Toyota почала пропонувати новий Prado у Європі

0
2839

На європейському континенті з 5 грудня стартував продаж нового Prado від Toyota Motor. У ЄС цей позашляховик представлений просто Toyota Land Cruiser. Єдина доступна версія Land Cruiser J250 в ЄС оснащена 2,8-літровим турбодизелем та 8-ступінчастим “автоматом” Aisin. Привід повний, з міжосьовим диференціалом та блокуванням центрального та заднього диференціалів. Потужність двигуна складає 204 к.с.

Продажі стартують з найрозкішніших комплектацій Prestige та Executive. Вони оснащені мультимедіа з екраном 12,3 дюйма, 10 або 14 аудіодинаміками, а також системою кругового огляду і переднім стабілізатором, що розмикається.

У третьому кварталі 2024 року почнуться поставки J250 до Євросоюзу, а в 2025 році розширення асортименту з появою варіанта “м’який гібрид” з 48-вольтовим стартер-генератором, можливо, аналогічним Hilux. Крім того, було представлено спеціальну лімітовану серію First Edition моделі Toyota, яка має стиль класичного Land Cruiser J40 з бежевим або блакитним кузовом, контрастним білим дахом, круглими блок-фарами ДХО, сірими легкосплавними дисками коліс та ексклюзивною оббивкою салону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!