Авто

Британці назвали найкращі кросовери у 2023 році

Share

Британське автомобільне видання “WhatCar?” провело тести більшості кросоверів, представлених на світовому ринку в 2023 році, склавши рейтинг із десяти найкращих моделей у цьому сегменті. Крім ТОП-10 журналісти з «Туманного Альбіону» назвали два «паркетники», які не варті того, щоб їх купували.

На десятому рядку за хороші показники дальності ходу розташувався електричний BMW iX3 , а дев’ятим виявився Mercedes-Benz GLC , названий чи не найдальнобійнішим гібридом у сегменті.

Восьме місце зарезервував собі баварський BMW X7 , до плюсів якого включили комфортний, просторий і тихий салон, а також відмінну мультимедійну систему, а в список недоліків внесли не найвдаліший дизайн.

Сьомим став корейський Genesis GV60 , який порадував британців чудовим інтер’єром та інформаційно-розважальною системою, але засмутив через невеликий багажник і недостатнє місце ззаду.

Шосте місце дісталося Smart #1 (високий рівень продуктивності та безпеки та продуманий інтер’єр, але невеликий салон).

Відкрив п’ятірку Hyundai Santa Fe , який отримав високу оцінку за здатність вмістити всередині до семи дорослих, але яку зіпсувала слабка продуктивність та погана шумоізоляція.

Четвертий рядок опинився за компактним «паркетником» компанії Ford під назвою Puma , який, за словами журналістів з Великобританії, дарує задоволення від водіння, а також поєднує продуктивність і паливну економічність. Тоді як третім за неймовірні можливості на бездоріжжя і високий запас ходу для гібридної моделі став Range Rover Sport (мінуси – погана надійність і невиразне кермо).

Срібло в цьому рейтингу дісталося маленькому кросоверу Volkswagen T-Roc . Забратися так високо машині вдалося завдяки комфортній підвісці, високій посадці за кермом та гарній шумоізоляції, але загальний бал трохи зіпсувала відсутність гостроти в управлінні.

Що стосується найкращого кросовера у 2023 році, то британці наділили цим званням ще один корейський «паркетник» – Kia Sportage . Першитись у цьому ТОП-і йому вдалося завдяки відмінному співвідношенню ціна/якість, а також приємному та просторому салону.

При цьому автори цього рейтингу не рекомендують розглядати до покупки такі кросовери як Ford EcoSport , а також SsangYong Rexton . За їхніми словами перший поступається за багатьма показниками своєму родичу Ford Puma, а другий має «слабкий» і «грубий» двигун, а також дуже неприємну з погляду жорсткість підвіску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota випустить новий спортивний автомобіль за 1 мільйон гривень

Прем'єра прототипу Toyota S-FR від Toyota відбулася ще 2015-го року. Автомобіль позиціонувався як потенційний вбивця…

17.05.2024

Оголошено ціни на всі версії Porsche Cayenne 2025

Ціни на Porsche Cayenne сильно зросли: стартова роздрібна ціна найдешевшої моделі Porsche Cayenne 2025 становить…

17.05.2024

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024