Розкрито найнадійніші автомобілі Ford: вони не ламаються в перші 100 000 км.

0
2368

Широкий вибір автомобілів на вторинному ринку часто створює великі проблеми для покупців, які шукають не лише привабливу машину з погляду дизайну та оснащення, а й надійності.

Німецька експертна організація DEKRA вирішила допомогти в ньому для тих людей, які збираються придбати один з автомобілів Ford.

У своєму дослідженні фахівці з Німеччини аналізували весь модельний ряд Ford, підраховуючи можливість їх виходу з ладу в дебютні 100 тисяч км.

Ford C-Max


Відкрив список “надійних” машин “Форд” на вторинному ринку компактний мінівен C-Max.

Як відзначають експерти DEKRA, шанси, що цей автомобіль зіткнеться з серйозною поломкою в перші сто тисяч кілометрів пробігу дорівнюють всього 7,8%, що значно нижче, ніж у більшості моделей, що продаються сьогодні на «вторинці».

Ford Focus


Споріднений для C-Max бестселер Focus посів у цьому рейтингу почесне друге місце. Згідно з підрахунками, ймовірність виникнення серйозної несправності у випадку з «Фокусом» протягом перших 100 000 км дорівнює лише 8,3%, що на 4,9% нижче, ніж у середньому у сегменті.

Ford Kuga


Така сама історія, що з Focus, демонструється популярним кросовером Ford Kuga. Машина має 8,3% шансів нарватися на велику поломку, яка потребує дорогого ремонту, у дебютні 100 тисяч км. Це на 2% краще, ніж у середньому у класі.

Ford S-Max


Ще один мінівен у цьому рейтингу, який, крім відмінної місткості, здатний продемонструвати ще й непогану надійність.

Як стверджують «німці», ймовірність серйозної несправності в S-Max за перші сто тисяч кілометрів дорівнює 10,6%, що на 3,5% нижче за середній показник по сегменту.

Ford Mondeo


Замикає цей ТОП знаменитий великий седан Ford, який часто входив до різних рейтингів надійності. За підрахунками аналітиків, шанси, що він зламається у перші 100 тисяч км, дорівнюють лише 11,1%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!