Королівський Range Rover із пробігом 180 тисяч км продадуть на аукціоні

0
301

У Мережі з’явилося цікаве оголошення про продаж Range Rover третьої генерації. Кросовер був випущений у 2004 році, і набагато більш інтригуючим у його історії є той факт, що він належав королівській родині у Великій Британії. А за його кермом навіть засвітилася сама королева Єлизавета II.

Автомобіль виготовлений підрозділом SVO (Special Vehicle Operations) британської марки та відрізняється особливим зеленим кольором із бежевим салоном, а також кількома спеціальними доповненнями.


Деякі з них є прихованою світлотехнікою, чохли на сидіннях, бар’єр безпеки для собак ззаду плюс окремі кнопки для заднього скла кожного з дверей і поручні для пасажирів на задніх сидіннях, які працюють у парі з бічними підніжками, що допомагають при вході та виході з автомобіля.


Як можна здогадатися, позашляховик обслуговувався за всіма рекомендаціями виробника, і востаннє він проходив у липні цього року.

Під капотом машини працює 4,4-літровий бензиновий мотор, що видає 282 кінські сили, який, за свідченнями на одометрі, пропрацював майже 180 тисяч кілометрів.

Торги мають відбутися найближчими днями. Припустити, якою виявиться підсумкова ціна лоту, до їх початку не беруться навіть експерти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!