Найменший кросовер Hyundai їде до Європи: перші фото

0
414

Компанія Hyundai представила свій новий ультра-компактний кросовер Casper у 2021 році. Автомобіль виявився популярним, але досі продавався виключно на південнокорейському ринку, хоча модель була заявлена ​​як глобальна. Але незабаром на машину чекає вояж за межі рідної країни, причому відразу до Європи.

Тестові прототипи Hyundai Casper, адресовані Старому Світлу, напередодні потрапили в об’єктиви фотошпигунів корейського видання The Korean Car Blog. На них був показаний електричний варіант «паркетника», та ще й з подовженою колісною базою.


В основі машини лежатиме та сама платформа K1, розроблена інженерами Hyundai Motors, що й у випадку з корейським «Каспером».

Враховуючи щільний камуфляж, можна очікувати, що кросовер чекають певні зміни щодо дизайну, хоча через брезентову маскування поки що проглядаються як мінімум ті ж радіаторні грати і фари, що і в оригінальній моделі.


Нагадаємо, звичайний Casper має довжину 3,6-метра, а також ширину і висоту 1,6-метра. Як двигун в ньому використовується літровий 3-циліндровий бензиновий агрегат в атмосферній та турбованій версії, що видає 67 і 100 кінських сил відповідно.


Яка силова установка буде рухати електричний Casper для Європи поки невідомо, але не виключено, що її можуть запозичити у кейкара Kia Ray, який недавно пережив оновлення.

Потужність електромотора цієї моделі, нагадаємо, склала 87 кінських сил, а як тягова батарея була задіяна акумулятор ємністю 35,2 кВт/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!