Розкрито недооцінений японський кросовер з ціною/якістю

0
156

Сучасні кросовери від японських автовиробників не страждають на дефіцит уваги з боку покупців, але в їхньому загальному списку є як мінімум один представник, який сильно недооцінений навіть незважаючи на високі показники продажів у лінійці самого автовиробника.

Таким автомобілем американське видання “HotCars” називає “паркетник” Mazda CX-5. Компактний кросовер, що з’явився на ринку в 2011 році, став бестселером у гамі «Мазди», але з того часу так і не зміг вибитися в абсолютні лідери в сегменті навіть попри безліч переваг перед конкурентами.

До списку безперечних плюсів CX-5 журналісти зі США заносять його лінійку двигунів, що складається з агрегатів з ідеальним балансом продуктивності та надійності.

Крім атмосферних моторів «Мазда» пропонує для свого самого кросовера, що продається, варіант з «наддувом», турбіну якого називають однією з кращих на ринку за тривалістю «турбоями». Йдеться про 2,5-літровий агрегат SkyActiv-G Dynamic Pressure Turbo, що видає 227 кінських сил і 420 Нм крутного моменту.

Крім гами моторів CX-5 удостоївся похвали з боку американських експертів за привабливий дизайн, якісний інтер’єр і прийнятний вантажний простір, а також хорошу оглядовість з крісла водія, відмінну керованість і багате оснащення в «топових» комплектаціях.

Резюмуючи в огляді заокеанські журналісти називають Mazda CX-5 найнезаслужено недооціненим японським кросовером, який у максимальних версіях точно коштує своїх грошей (у США за такі машини просять приблизно 43 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!