Volkswagen представила новий ID. 4

0
2563

Volkswagen представив ID Volkswagen 4 для 2024 модельного року. Обидві конфігурації, включаючи задньопривідні одномоторні та повнопривідні двомоторні версії, отримають значне збільшення потужності в новому модельному році.

Це стосується лише моделей зі збільшеним акумуляторним блоком ємністю 77,0 кВт-год, а не ID; це не стосується модельного ряду з чотирма моделями; і це не стосується модельного ряду з двома моделями. Розробники впровадили зміни в інтер’єрі та нові колісні диски, а також кілька нових функцій у певних комплектаціях.

Задньопривідний двигун Задньопривідний двигун ID. 4 має ємність 77,0 кВт-год і видає 282 к.с. порівняно з 201 к.с. попередньої моделі. У той же час, потужність двомоторного AWD ID. 4 була збільшена з 295 к.с. до 330 к.с. Агентство з охорони навколишнього середовища опублікувало приблизний запас ходу VW ID.4. 4 Запас ходу моделі 2024 року дещо більший, ніж у минулорічної моделі: ID.4 може проїхати до 468 км без підзарядки. Це на 25 км більше, ніж у моделі попереднього покоління.

Просунутий рівень оснащення має більший 12,9-дюймовий інформаційно-розважальний екран, покращену структуру меню та нову систему клімат-контролю.

Рульове колесо і важіль перемикання передач також були перероблені. Охолоджувані передні сидіння тепер є стандартними, аудіосистема harman/kardon додана до комплектації S Plus, 20-дюймові колеса замінили 19-дюймові, а 21-дюймові колеса додані до комплектації S Plus.

Очікується, що ID.4 2024 почне надходити до дилерів на початку наступного року. Ціни поки що не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!