Оновлений Kia Sonet отримає іншу зовнішність – фото

0
293

Kia Motors оновлює свій компактний кросовер Sonett. Оновлена модель для індійського ринку буде анонсована в середині грудня, а потім буде запущена в Китаї”. Sonett отримає новий дизайн передньої частини та корми, а також незначні зміни в інтер’єрі. Лінійка двигунів, швидше за все, залишиться колишньою. До оновлення кросовер був доступний з бензиновим “атмосферником”, трициліндровим турбованим або дизельним двигуном.

До оновлення готується і субкомпактний кросовер Kia Sonett. На сайті Kia India з’явилися зображення затемненого рестайлінгового автомобіля і коротке відео, що демонструє інтер’єр. Екстер’єр нагадує модель K3. Фари “сочаться”, автомобіль має об’ємну решітку радіатора, інші бампери та ліхтарі. На перший погляд, в салоні нічого не змінилося. Єдине, що змінилося – цифрова панель приладів з намальованими шкалами.

Інформації про моторну гамму покращених Sonettes поки що немає. Швидше за все, незмінними залишаться бензинова “атмосферка” 1.2 (83 к.с., 115 Нм), “турботрійка” 1.0T-GDI (120 к.с., 172 Нм) або дизель 1.5CRDi (115 к.с., 144 Нм). Трансмісії включають п’ятиступінчасту механічну, трансмісію iMT з електронним зчепленням, шестиступінчастий автомат і семиступінчастий робот з двома зчепленнями. У Китаї також представлений двигун “атмосферного тиску” 1.5 (115 к.с., 144 Нм) з механічною коробкою або варіатором. Єдина система приводу – передня.

Sonett слідом за Celtos є “світовою моделлю, розробленою в Індії”. Це субкомпактний автомобіль у місцевій лінійці, на сходинку нижче Celtos, який донедавна коштував від 779 000 рупій (350 000 грн).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!