Оновлений Porsche Taycan 2024 року дебютував у Бангкоку

0
119

Porsche Taycan 2024 – це спортивний автомобіль від Porsche , яка відрізняється розкішним і елегантним зовнішнім виглядом. Крім того, не можна забувати, що це електромобіль, тобто його власник може почуватися частиною світу, що покращує екологію.

Porsche Taycan 2024 повинен стати флагманським автомобілем з елегантним і розкішним екстер’єром, гладкою і м’язистою статурою. Як електромобіль його зовнішній вигляд повинен мати складну технологію.

Салон отримав безліч функцій управління, елегантний дизайн та розкішні спортивні сидіння з матеріалів найвищої якості. Не забувайте також про інформаційно-розважальну систему та інші покращені функції, такі як складні динаміки Bose або наявність кількох функцій, які можуть полегшити життя пасажирам. Усередині також з’явилася інформаційно-розважальна система з 12-дюймовим тачскрином з різними функціями, як і личить сучасному електромобілю. Через неї реалізовано керування різними функціями машини, у тому числі навігацією та клімат-контролем.


Porsche Taycan 2024 – це електромобіль із запасом ходу близько 300-600 км . Максимальна швидкість складе близько 240 км/год . Розгін до 97 км/год у нього займає лише близько 2,6 секунди .

Porsche Taycan спроектований з акцентом на безпеку та пропонує низку передових функцій для захисту пасажирів. Основні функції безпеки включають комплексну систему подушок безпеки, систему курсової стійкості Porsche для оптимального керування автомобілем та системи допомоги водію, такі як Porsche InnoDrive, Lane Hold Assist та Lane Change Assist. Крім того, Taycan оснащений системою допомоги при паркуванні, системою попередження про лобове зіткнення, системою автономного екстреного гальмування та опціональною системою нічного бачення.

Ціни в Таїланді починаються з позначки 6 650 000 бат, тоді як за версію 4S попросять від 7 550 000 бат або 7 млн і 8 млн гривень відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!