Bentley привезла до Бангкока гібридну версію позашляховика Bentayga

0
131

Компанія Bentley Motors представила у Таїланді свій флагманський кросовер Bentayga у гібридному виконанні. Нам вдалося оновлену модель детально вивчити.

Гібридна версія Bentayga вперше з’явилася в 2018 році, в 2020 році кросовер пережив плановий рестайлінг і з початку 2021 року гібридна версія почала пропонуватися в оновленому кузові, а тепер наспів технічний апгрейд.


Силова установка Bentayga Hybrid принципово не змінилася, в її основі, як і раніше, лежить бензиновий 3,0-літровий бітурбований V6, якому допомагають електромотор і 8-ступінчаста АКПП, але після оновлення максимальна сукупна потужність зросла з 449 до 462 к.с. Максимальна потужність електромотора збільшилася з 128 до 136 к.с., а максимальний момент, що крутить, – з 350 до 400 Нм.

Час розгону з 0 до 100 км/год скоротився з 5,5 до 5,3 с, максимальна швидкість не змінилася – 254 км/год. Трохи зросла ємність батареї – з 17,3 до 18 кВт/год, при цьому запас ходу на електротязі додав лише 3 км і тепер складає 43 км. Привід – лише постійний повний, з міжосьовим диференціалом Torsen.


Свіжоспечена модифікація Bentayga S Hybrid, крім того, має спортивний вихлоп, спортивні налаштування шасі, чорний глянсовий зовнішній декор замість хромованого, затемнену оптику, 22-дюймові колісні диски особливого дизайну і особливу графіку цифрової панелі приладів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!