Toyota відродить спорткар MR2: як він виглядатиме

0
128

Toyota почала випуск цього середньомоторного спортивного автомобіля далекого 1984 року, а завершила його виробництво 2007-го. Зараз ходять активні чутки про плани компанії щодо відродження цієї моделі, але з одним невеликим нюансом щодо списку ринків збуту.

Незалежні дизайнери з порталу CarsCoops представили як може виглядати такий автомобіль, а журналісти, посилаючись на інформацію японського видання BestCarWeb, розкрили про нього перші досі невідомі подробиці.


За інформацією американських журналістів, новий Toyota MR2 будуть продавати тільки в Японії, а як двигун в ньому задіятимуть не гібрид, як передбачалося раніше, а 3-циліндровий мотор G16E-GTS з турбонаддувом.

Потужність цієї 1,6-літрової силової установки складає 300 кінських сил, а момент, що крутить, дорівнює 370 Нм. Цього має виявитися більш ніж достатньо для спортивного автомобіля, привід якого доведеться виключно на задні колеса.


Зовні машина повинна запозичити безліч екстер’єрних деталей своєї попередниці, причому різних років випуску.

У японського спорткара буде широкий капот, вузькі фари, що перетікають у прорізі в бампері, а також прямокутні решітки радіатора, «горбата» дах, повітропроводи з боків і просунута аеродинаміка, реалізована в задній частині кузова.

Терміни прем’єри новинки поки не розголошуються, але ходять чутки, що вперше машину можна буде побачити наживо вже за кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!