Mazda представила новий доступний кросовер – фото

0
849

Новий гібридний кросовер Mazda CX-50 був представлений на автосалоні в Гуанчжоу. Це доступний і економічний автомобіль, що працює на силовому агрегаті Toyota. Його подробиці стало відомо виданню Autohome. Модель є серійною і вже готова до продажу.

Нова Mazda CX-50 Hybrid зовні нічим не відрізняється від стандартного кросовера. Це сучасний автомобіль, виконаний в актуальному корпоративному стилі. Головна новина – гібридна силова установка Toyota RAV4. Дійсно, ці моделі конкурують на ринку. Однак тісна співпраця між японськими компаніями дозволяє їм обмінюватися технічними рішеннями.

Гібридна модель приводиться в рух 2,5-літровим бензиновим двигуном і одним електромотором (сумарна потужність 218 к.с., передній привід) або двома електромоторами (сумарна потужність 222 к.с., повний привід).

Силовий агрегат працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Комбінована витрата палива становить трохи більше 5 л/100 км. Ціни на Mazda CX-50 Hybrid стартують від 27 000 доларів США за базову версію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!