Головна Авто В Україні продаватимуть економічний кросовер Toyota

В Україні продаватимуть економічний кросовер Toyota

0
907

Майбутній випуск Toyota C-HR 2024 року знаменує собою значну еволюцію як у стилі, так і в характеристиках.

Цей компактний кросовер, який має з’явитися на українському ринку у 2024 році, вже завоював популярність у Європі з моменту своєї очікуваної грудневої прем’єри.

Створений на новій платформі, Toyota C-HR другого покоління має такі ж розміри, як і його попередник, але при цьому вирізняється вдосконаленим зовнішнім дизайном. Завдяки клиноподібному силуету, доповненому сміливими кутами стійок даху, оновлена модель демонструє оновлену передню частину, що характеризується загостреним “носом” та витонченими світлодіодними фарами відповідно до нового корпоративного стилю бренду.

Інтер’єр

Зайдіть всередину, і ви побачите модернізований салон з великим 12,3-дюймовим сенсорним екраном і віртуальною панеллю приладів. У цьому оновленні пріоритет надається простору, завдяки збільшенню місткості салону та об’єму багажника, який тепер сягає 388 літрів.

У той час як українські ціни залишаються в таємниці, стартова вартість цього кросовера в ЄС становить 34 900 євро. До цієї ціни входить розширений перелік базового обладнання, що включає клімат-контроль, датчики паркування, камеру заднього виду, підігрів сидінь та керма, а також набір функцій безпеки в рамках системи Toyota Safety Sense.

Технічка

Для екологічно свідомих водіїв Toyota C-HR 2024 року пропонує виключно гібридні версії. Базова модель оснащена 1,8-літровим бензиновим двигуном у парі з електромотором, що дає комбіновану потужність 140 кінських сил та вражаючу середню витрату пального 4,8 л на 100 км.

Вибір повнопривідної версії відкриває потужну 198-сильну установку, що поєднує 2,0-літровий бензиновий двигун з двома електродвигунами. Однак вершина моделі – 223-сильний гібрид, який може похвалитися чудовим запасом ходу на 66 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.