Абсолютно новий Nissan Patrol (Y63) показали на перших зображеннях

0
1064

Актуальне покоління Nissan Patrol сходить з конвеєра з 2010 року, а у 2014 та 2019 роках пережив плановий рестайлінг. Тепер настала черга повноцінної зміни поколінь цього всюдихода.

Як виглядатиме нова генерація “Патролу” (Y63) представили незалежні дизайнери з Австралії.

Рендерні зображення готувалися на основі шпигунських фотографій Patrol, зроблених в ОАЕ, а також прототипів, які вдалося підловити у камуфляжі у США (там вони називають Armada).

Як можна помітити на комп’ютерній візуалізації, новому Патролу дістанеться кардинально переглянутий дизайн, а кузов машини стане більш квадратним. Перше, на що можна звернути увагу, так це на нову 2-рівневу світлотехніку спереду, а також радіаторну решітку, що помітно змінилася, і бампер.

Корма свіжого Patrol зміниться не менше, ніж передок. Машині дістануться бумерангоподібні задні ліхтарі, інші п’яті двері та інший бампер.

Як пишуть інсайдери, позашляховик запропонують із 6-циліндровим 3,5-літровим бензиновим мотором із турбонаддувом, що видає 427 кінських сил та 700 Нм. Він буде підключений до 9-діапазонної автоматичної коробки передач та системи повного приводу.

Офіційна прем’єра нового Nissan Patrol (Y63) має відбутися наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!