Авто

Volkswagen ID.7 вийшов на ринок Китаю: ціна та характеристики

Share

Спільне підприємство FAW та Volkswagen відкрило у Китаї прийом замовлень на локальну версію електричного ліфтбека ID.7. Китайський варіант вийде на ринок під назвою ID.7 Vizzion і, на відміну від європейського, буде доступний з двома двигунами, а його ціна, як пише CarNewsChina, починається від 237 700 юанів. Це еквівалент приблизно 30,4 тисяч євро, тоді як у Німеччині електрокар продають за ціною від 56 995 євро.

Першою на ринок виходить одномоторна модифікація VW ID.7 Vizzion, яка отримає один двигун на задній осі з віддачею 204 к.с. та 310 Нм. Асистуватиме йому 84,8-кіловат-годинна батарея, з якою електромобіль проїде без підзаряджання до 642 кілометрів. В Європі базовий ID.7 оснащується батареєю на 82 кВт*год із заявленим запасом ходу 615 кілометрів, але водночас має в своєму розпорядженні більш сучасний 286-сильний двигун. Водночас, найімовірніше, далекобійність електромобіля для різних ринків визначена за різними вимірювальними циклами.

У майбутньому ID.7 з’явиться повнопривідна модифікація, в силовій установці якої на передній осі застосують 109-сильний двигун. З тією ж батареєю пробіг електромобіля на одному заряді зменшиться до 570 кілометрів. Вартість цієї версії поки що не названо.

До оснащення ID.7 Vizzion увійдуть матрична оптика, панорамний дах, здатний блокувати до 99% ультрафіолетових променів, а також «розумну» систему клімат-контролю, яка здатна враховувати у своїй роботі положення сонця. Медіасистему супроводжують 15-дюймовим екраном та проекційним дисплеєм.

Також електричний ліфтбек будуть комплектувати розвиненим комплексом асистентів водія. Серед основних конкурентів новинки на китайському ринку згадуються BYD Han та Tesla Model 3.

У майбутньому у Volkswagen ID.7 з’явиться більш містка версія з кузовом універсал. Перші зображення електромобіля компанія вже опублікувала, але повноцінний дебют ID.7 Tourer відбудеться лише на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Рідкісний 22-річний Chevrolet Corvette майже без пробігу продають за 40 тисяч доларів

У США продають Chevrolet Corvette 2002 майже без пробігу. Автомобіль за 22 роки проїхав лише…

20.05.2024

Автомобілі Audi будуть побудовані на китайській платформі

Audi , преміальний бренд Volkswagen , спільно з китайським партнером SAIC оголосив про розробку нової платформи для інтелектуальних та…

20.05.2024

Honda інвестує 61 мільярд євро у розвиток електромобілів

Honda зобов'язується прискорити свій перехід на ринок електромобілів. Компанія оголосила про значні інвестиції у розмірі…

20.05.2024

Підтверджено гібридний двигун V8 для наступника Lamborghini Huracan

Lamborghini підтвердила, що наступник Huracan отримає новий 4,0-літровий V8 з двома турбінами та 10 000…

20.05.2024

Ford планує зробити свої автомобілі легшими

З роками люди схильні набирати вагу, і те саме відбувається в автомобільній індустрії, де машини…

20.05.2024

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Вже з червня в Україні почне функціонувати централізована електронна система - Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" –…

20.05.2024