Серійний BMW Z4 Roadster представлений на офіційних зображеннях

0
285

Баварські машинобудівники готують до презентації серійну версію моделі BMW Z4 Roadster, концептуальний варіант якої представили в минулому році. Напередодні прототип товарного родстера був показаний з усіх ракурсів.

У розпорядженні порталу Autoweek виявилися патентні зображення серійної моделі BMW Z4 Roadster. Даний автомобіль розроблявся «пліч-о-пліч» з відроджуваним спорткаром Toyota Supra, але машини практично не мають нічого спільного.

Судячи з патентним зображень, серійний BMW Z4 Roadster отримав зовнішні подібності зі своїм концептом, але не можна не помітити, що товарна версія родстера виглядає набагато скромніші, ніж шоу-кар.

 

 

 

 

 

 

 

Серійний BMW Z4 Roadster залишився при тих же пропорціях, що і концепт. Крім того, машина перейняла від шоу-кара широку радіаторну решітку і м’який дах. Моторний відсік автомобіля займе агрегат 3.0 з подвійним турбонаддувом, продуктивність якого складе 380 к.с. Баварці запевняють, що новинка стане «чистокровним родстером». Машина змагатиметься ринку з модель Porsche Boxster.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!