У Німеччині показали приклад «жахливого» тюнінгу Duster

0
75

Dacia Duster – зовсім не той автомобіль, який першим спадає на думку, коли звучить слово «тюнінг». Втім, існують ентузіасти, котрі беруться за доопрацювання навіть такого тривіального кросовера. Однією з них є німецька фірма Carpoint Performance, яка представила власне бачення того, як має виглядати румунський «паркетник».

Очевидною і, мабуть, найбільш кричущою зміною автомобіля є наявність на його кузові спеціальної плівки з дивним малюнком, яка кардинально трансформує звичайний бюджетний позашляховик в унікальну машину, що жахає своїм зовнішнім виглядом.


Разом з новим забарвленням «Дастер» дісталися 20-дюймові жовті колісні диски Ronal, взуті в покришки 255/35, а також занижений кліренс, реалізований шляхом встановлення спеціальних пружин.


Решта змін припала на задні ліхтарі кросовера, рамки яких виконали в чорному кольорі, а також здвоєні патрубки нової вихлопної системи, що надають машині більш спортивного вигляду.


Зміни торкнулися і внутрішнього оздоблення Duster, де все до рульового колеса обробили зі шкіри з декоративним рядком жовтого кольору, а на сидіння нанесли вишиті логотипи «Carpoint Edition».


Інформації про те, що знаходиться під капотом кросовера, немає, але, швидше за все, це один із стандартних для Дастера мотор і трансмісія.

Скільки коштуватиме перетворення звичайного Dacia Duster на такий дивний варіант «паркетника» автори тюнінг-проекту не розкривають.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!