Toyota випустить новий кросовер під назвою знаменитого універсала – фото

0
91

Toyota продовжує розширення переглянутого на сучасний лад глобального сімейства Crown. До нього, нагадаємо, повинні увійти машини з термінологіями: Crossover type, Sedan type, Sport type та Estate type.

Дві перші будуть піднятий седан і 4-дверки без позашляхового обважування відповідно, третя – щось середнє між хетчбеком і кросовером, тоді як остання, незважаючи на звичний форм-фактор «універсал», виявиться класичним «паркетником».

Напередодні Toyota розсекретила Crown Estate – модель, яка раніше була відома у Японії як універсал. У Мережі з’явилися зображення цього позашляховика, так і деяка технічна інформація.

Довжина новинки складе 4930 мм, ширина – 1880 мм, висота – 1620 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2850 мм.

Машина отримає класичний «кросоверний» силует із прямою лінією даху та плоским капотом, усередині якого зможе розташуватися з великим комфортом до п’яти осіб.


Салон «паркетника» оформлять у класичному для сімейства Crown стилі з 2-колірним оздобленням сидінь, передньої панелі та дверних карт, а також вбудованим у центральну консоль широкоформатним дисплеєм мультимедійної системи та цифровою комбінацією приладів.


Лінійка двигунів Crown Estate включає 2,4-літровий 4-циліндровий твін-турбомотор на 349 «сил», що працює в парі з гібридною системою і повним приводом Direct4, а також 2,5-літровий повністю гібридний силовий агрегат в версії, що заряджається, потужністю 234 к.с.

У продаж новинка “Тойоти” надійде до кінця року. Першим ринком для неї стане рідна Японія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!