Mercedes-Benz випустив найгірший комерційний автомобіль: деталі

1
2672

Mercedes-Benz Sprinter вже багато років є еталоном і одним із найбільш затребуваних комерційних автомобілів у своєму класі. Цей надійний та комфортабельний фургон цінується професійними водіями та підприємцями за низку вагомих переваг. Але в нього, як і в будь-якого іншого авто, є свої недоліки. Розберемося докладніше.

Комфортний та просторий салон. Головна перевага Sprinter – це дійсно зручний та ергономічний салон, створений для довгих робочих змін за кермом. Просторе та регульоване у кількох площинах крісло водія з відмінною бічною підтримкою не втомлює навіть після багатогодинної їзди. Усі органи управління розташовані вдало та логічно, не відволікаючи від дороги. Огляд з робочого місця водія також на висоті.

Надійність. Інша найважливіша перевага Sprinter – його легендарна надійність, підтверджена роками успішної експлуатації у всьому світі. Mercedes-Benz використовує лише якісні та перевірені комплектуючі, розраховані на сотні тисяч кілометрів безвідмовної роботи. Sprinter з легкістю витримає найінтенсивніші комерційні навантаження.

Недоліки

Ціна. Однак усі ці переваги обходяться недешево. Sprinter відноситься до преміум-сегменту комерційних авто, і далеко не кожному по кишені така покупка. Високі також витрати на обслуговування цього автомобіля.

Складність ремонту та обслуговування. Ремонт та техобслуговування Sprinter через конструктивну складність вимагають звернення до спеціалізованих сервісів Mercedes-Benz . Вартість запчастин та робіт помітно перевищує показники масових комерційних фургонів.

Підсумок. Тим не менш, для серйозних комерційних перевезень та підприємців, орієнтованих на якість, а не ціну, Mercedes-Benz Sprinter залишається найкращим вибором у своєму класі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!