Новий Kia Carnival уперше показали без камуфляжу – фото

0
64

Модель зі святковою назвою Carnival з’явилася в лінійці компанії Kia в далекому 1998 році. З того часу мінівен встиг перейти до четвертої генерації, дебют якої відбувся три роки тому, а тепер на нього чекає планове оновлення.

Які зміни очікують на зовнішній бік цього автомобіля розкрили незалежні дизайнери з віртуального ательє «NYMammoth».

При створенні рендерів оновленого Kia Carnival вони орієнтувалися на шпигунські фотографії прототипів модернізованих венів, які їздять дорогами Південної Кореї в останні півроку.


На думку художників, що опублікували можливий варіант дизайну модернізованих «Карнівалів», корейські мінівени можуть отримати повністю новий дизайн передньої частини кузова, де з’являться зовсім інші блок-фари з вертикальними «ніжками», що змінилася за формою та наповненням радіаторних ґрат, а також літерним логотипом марки. на капоті.

Зміни корми виявляться не настільки значними, як «передка», і включатимуть лише злегка переглянуті з точки зору дизайну задні ліхтарі і оновлені п’яті двері з більш низько розташованою виїмкою для номерного знака.


Жодних технічних змін у новому Carnival можна не чекати. Машину збудують на платформі N3. І це означає, що вона збереже актуальну моторну лінійку, яка зараз включає в себе в Південній Кореї 3,5-літровий V6 на 294 к.с. та 2,2-літровий дизель потужністю 202 кінські сили. Зв’язку їм складе восьмидіапазонний “автомат” і передній привід.

Офіційний дебют нового Kia Carnival має відбутися до кінця цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!