Новий трирядний кросовер Lexus здивував ціною навіть американців

0
825

Lexus почав прийом замовлень на новий кросовер TX, представлений цього літа. Першим ринком для цієї глобальної моделі стали США, де машина стане доступною для покупців вже найближчими днями. А поки що «лексусівці» розсекретили її прайс-лист, який виявився вражаючим навіть для забезпечених американців.

Базовий Lexus TX 350 (передній привід) було оцінено компанією в 53 тисячі 700 доларів. Доплата за повний привід становитиме 1600 доларів.

У найдорожчому варіанті оснащення TX 500h F Sport Performance Luxury, буквально напханому всілякими опціями, за машину проситимуть 81 723 долара.

Нагадаємо, Lexus TX побудований на платформі Toyota Grand Highlander і має не тільки однакове технічне оснащення, але ще й практично аналогічний дизайн. При цьому «тойотівський» кросовер вже в базовій комплектації коштує приблизно на 10 тисяч доларів дешевше за «Лексус».

Довжина Lexus TX дорівнює 5,2 метрам, а відстань між його осями становить майже 3 метри. Завдяки цьому всередині розміщено три ряди сидінь.

Лінійка силових агрегатів у нього стане його розмірам – від 2,4-літрового турбомотора на 279 кінських сил до гібридної установки на базі V6 з віддачею в 412 кінських сил.

Останній, до речі, незважаючи на значну потужність, здатний витрачати на 100 кілометрів шляху всього 8 літрів палива.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!