Lucid готує електричний пікап: перше фото новинки

0
94

Компанія Lucid, відома своїм потужним преміальним седаном Air, працює над електричним пікапом. Про це повідомляє ресурс Lucid Forum: як доказ наводиться фотографія, на якій, як стверджується, відображено дизайнерський макет майбутнього трака. До конвеєра він може дістатися ближче до кінця десятиліття.

Макет пікапа без коліс зображений поруч ще з одним автомобілем, що також виглядає як макет, але водночас нагадує кросовер Lucid Gravity. Компанія анонсувала позашляховик вже не раз, а повноцінний дебют другої моделі Lucid намічений на найближчій виставці в Лос-Анджелесі.

Пікап відрізняється стриманим дизайном бокових панелей з плавними вигинами та легкими выштампуваннями, водночас його передня частина оформлена в тому самому стилі, що і Lucid Air. Серійний електромобіль та макет мають схожі вертикальні вставки в бампері та тонку лінію головної оптики.

За даними видання, фірма Lucid до кінця десятиліття планує довести свій модельний ряд до семи електромобілівв. До седану Air, кросоверу Gravity та гіпотетичного пікапу приєднаються ще один седан, позашляховик та купе. Lucid Motor розраховує зрештою випускати до 500 тисяч електромобілів на рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!