Розсекречено дизайн Renault Duster нового покоління

0
492

В Інтернеті з’явилися зображення позашляховика Renault Duster нового покоління, прем’єра якого відбудеться у Португалії 29 листопада, де автомобіль буде представлений під брендом Dacia.

Як пише портал Motor.ru, Duster третьої генерації побудований відповідно до нової дизайнерської концепції Dacia, яку вперше продемонстрував концепт-кар Bigster. Згідно з патентними зображеннями, у нього Y-подібні задні ліхтарі, нове оформлення багажних дверей з виштамповкою, чорні декоративні накладки за передніми арками з прорізами і вузька решітка радіатора з інтегрованою оптикою у вигляді все тієї ж Y. Ще одне нововведення – ручки задніх дверей відтепер розташовані на стійках. Крім всього перерахованого, у кросовера висока лінія капота, змінені колісні арки, а дах увінчує акуратний спойлер.

В основу нового Duster лягла модульна платформа CMF-B альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. За габаритами він перевершить попередника, але все ж таки буде компактнішим за трирядний Bigster, довжина якого – 4,6 м. Для моделі заявлені дискові гальма на всіх колесах, просторий салон і потужна топова версія.

За попередніми даними, базовим для нового Duster виступить 1-літровий турбомотор потужністю 120 к.с. Наступною в ієрархії буде 140-сильна гібридна установка з 1,2-літровим бензиновим ДВЗ – вона прийде на зміну дизельним агрегатам. Нарешті, найпотужнішому і найдорожчому Duster пророкують 170-сильний турбодвигун об’ємом 1,3 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!