Renault готова випустити Logan для ери електромобілів

0
221

Renault оголосить про запуск нового «доступного» міського електромобіля під час Дня ринків капіталу цього тижня для нового підрозділу електромобілів Ampere. Цей крок є частиною зусиль автовиробника, спрямованих на те, щоб заспокоїти інвесторів та просунути лістинг свого бізнесу з виробництва електромобілів на фондовому ринку, який був ускладнений слабким попитом на електромобілі та посиленням конкуренції з боку Китаю.

Автомобіль під брендом Renault, який буде меншим, ніж запланована перезапущена версія культового хетчбека R5, як очікується, буде побудований на заводі Novo Mesto у Словенії, повідомили два джерела.

Ampere заявила, що планує вивести на ринок шість моделей електромобілів до 2030 року. Планується, що нова модель надійде у продаж у 2026 році, повідомило одне з джерел. Ampere планує випустити 600 000 електромобілів у 2026 році та один мільйон у 2031 році.

Торік Renault продала трохи менше 50 000 електричних автомобілів Megane та Kangoo, своїх поточних моделей. Він відзначив появу електрифікованих моделей Scenic та R5 у 2024 році, а потім R4 у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!