Kia готується випустити флагманський кросовер нового покоління: відомі всі зміни

0
348

Підрозділ KIA America сьогодні опублікував тизер свого майбутнього нового Sorento, який буде вперше продемонстрований на автосалоні в Лос-Анджелесі 16 жовтня.

Оновлений кросовер Sorento має витончений та сильний дизайн екстер’єру, заснований на філософії дизайну Kia «Opposites United». Kia розширила список стандартного обладнання для моделі, додавши бездротове (OTA) оновлення програмного забезпечення, e hi-pass, вбудовану камеру та цифровий ключ Kia 2, а також передові системи допомоги водію, такі як допомога при лобовому зіткненні та помічник управління на шосе рівня 2 (HDA 2). Крім того, з’явилися 10 подушок безпеки, лампа заднього ходу проекційного типу, цифрове центральне дзеркало, інтелектуальні двері багажника з електроприводом, водійське сидіння з ерго-режимом або комфортне сидіння для відпочинку першого ряду, щоб допомогти пасажирам пересуватися безпечно і комфортно.

Крім того, автомобіль дуже зміниться зовні. Kia вивела дизайн інтер’єру та екстер’єру Sorento на новий рівень, піднявши відчуття розкоші. Екстер’єр Sorento має футуристичний та незграбний дизайн позашляховика з концепцією «футуристичної сміливості».

Передня частина є гармонійно розташованими решітками радіатора з «фірмовим денним освітленням (ДХО), а об’ємний капот, бампер і захисна пластина об’єднані, щоб надати моделі вигляду справжнього позашляховика. Задня частина має графіку зоряного неба, що з’єднує два задніх комбінованих ліхтарі.

Інтер’єр створює високе відчуття відкритості за рахунок горизонтального моделювання під девізом Borderless Wideness. 12,3-дюймова панель та мультимедійна система Kia ccNC з’єднані у єдиний екран.

Новий Kia Sorento буде доступний з трьома варіантами силових установок: атмосферним бензиновим двигуном 2.5, бензиновим 2,5-літровим мотором з турбонаддувом і бензиновим турбогібридом 1.6 або гібридом, що підключається.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!