Mitsubishi анонсувала несподівану прем’єру нового покоління вантажівки Fuso

0
174

Компанія Mitsubishi готується до зміни генерації вантажного автомобіля Fuso. Буквально з хвилини на хвилину японський автовиробник опублікував кілька тизерів цієї моделі та розкрив попередню дату її прем’єри.

Очікується, що машину покажуть на спеціальному заході, який відбудеться з 28 жовтня до 5 листопада цього року.

Підпис до тизерних зображень від Mitsubishi говорив наступне:

«Ми вважаємо, що розвиток транспорту, який підтримує життя людей, спричинить суспільство до чергового витку майбутнього. Давайте зробимо цей світ кращим для всіх».

Нагадаємо, велика вантажівка Mitsubishi Fuso побачила світ у 1996 році, а друга генерація цієї моделі дебютувала у травні 2017 року.

Як правило, вантажівки змінюють генерацію протягом 10-20 років, тим самим сильно відрізняючись від тих легкових автомобілів, у яких цикли набагато коротші.

Якщо машину покажуть у 2023 році, то проміжок між двома поколіннями Fuso становитиме лише 6 років, що виглядає вкрай нетипово для такого виду техніки.

Жодних подробиць про те, як зміниться Fuso з переходом у нове покоління, поки що немає. Усю інформацію про новинку обіцяють відчинити вже наприкінці жовтня, коли свої двері для журналістів та відвідувачів відкриє щорічна виставка автомобілів у Японії Japan Mobility Show 2023.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!