Новий Mitsubishi Pajero Sport зміниться майже до невпізнання – перше зображення

0
90

Однією з головних новинок компанії Mitsubishi, запланованих на найближчі роки, є свіжа генерація позашляховика Pajero Sport. Автомобіль має з’явитися вже 2024 року. Які зміни чекають на новинку – японці поки не розкривають. Натомість натомість це роблять незалежні дизайнери.

Напередодні в Мережі з’явилося перше зображення зовнішнього вигляду нового Mitsubishi Pajero Sport, що демонструє спереду машину в ракурсі три-чверті.

Автором рендеру є автомобільний художник із ніком «Thanos Pappas». Він намалював позашляховик Mitsubishi з огляду на закамуфльовані прототипи цієї моделі, що постійно потрапляють в об’єктиви фотошпигунів, а також на родинний пікап L200.

Судячи з зображення, що змінилося, зі зміною покоління Pajero Sport очікує радикальні зміни в екстер’єрі. Машині дістанеться повністю нова передня частина кузова з масивними радіаторними гратами, що перетинаються зі складним дизайном 3-рівневої оптики, іншим капотом і бампером зі сріблястою накладкою знизу.


Боковини позашляховика зміняться менш кардинально, але все ж таки обзаведуться широкими пластиковими накладами на колісних арках, які, судячи з їхнього блиску, можуть виявитися навіть глянсовими (навряд чи вдале рішення для off-road).

В цілому ж, зовнішній вигляд нового Pajero Sport має виявитися суворішим і брутальнішим.

Що стосується техніки, то новий “Паджеро Спорт” зі 100-відсотковою ймовірністю отримає під капот 2,4-літровий турбодизельний агрегат, що видає 204 кінські сили і 470 Нм, який також дістався новому Mitsubishi L200. Привід, як і раніше, буде повним – Super Select із «знижкою».

Суперничати на ринку нового Pajero Sport належить з Toyota Land Cruiser 250 (він же колишній Prado), який нещодавно дебютував.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!