Новий Nissan Skyline може шокувати шанувальників цієї моделі

0
74

Відома назва Nissan Skyline незабаром переживе переродження, разом з яким цей автомобіль кардинально змінить не лише форм-фактор, а й технічну складову. Принаймні так вважають японські ЗМІ, які з’ясували чергові подробиці цього проекту.

За інформацією BestCarWeb, у новому поколінні культовий автомобіль Nissan перетвориться з седана на кросовер, та ще й повністю електричний.

Відомості, що потрапили в розпорядження японської преси, журналісти супроводили першими рендерними зображеннями такого автомобіля, зазначивши, що його побудують на платформі «батарейного» SUV, що вже продається повністю – Nissan Ariya.

Судячи з комп’ютерної візуалізації, за «спортивну» складову в «Скайлайн», що повністю перетворився, відповідатиме «молодіжний» кузов крос-купе. Машина також отримає безліч дизайнерських особливостей, що ріднять її із соплатформенною Ariya.

Автори статті в японських ЗМІ називають цю новину шокуючою для фанатів Skyline, але цілком логічною для самого автовиробника, який поступово переводить усі свої моделі на електричну тягу, а також прагне розширення власної лінійки кросоверів.

Передбачається, що новий Skyline розташується в лінійці SUV Nissan на сходинку Ariya, а значить отримає більші габарити та збільшену потужність двигуна, який у випадку із соплатформним «паркетником» видає 394 кінські сили.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!