На дорожні тести виїхав оновлений Volkswagen Transporter, схожий на Ford

0
363

Декілька днів тому західні ЗМІ поділилися шпигунськими фото нового Volkswagen Transporter 2025. Терміни презентації автомобіля поки не розкриваються, але є припущення, що відбудеться захід наступного року. Тим часом, вже зараз є дані про характеристики моделі та дизайн. Щоправда, останній поки що розкритий частково, оскільки більшість деталей приховані під маскувальним камуфляжем.

Загалом повністю приховати таким чином екстер’єр складно. Зокрема, вже добре видно контури кузова, які мають квадратний формат виконання. Попереду під плівкою можна розглянути ряд деталей, що мають схожий стиль з сучасним Multivan T7. Є кілька спільних ліній і з Transit Custom. Загалом цьому є просте пояснення. Новий Volkswagen Transporter побудований на тій же платформі MEB, що й вищезазначені моделі.

З іншого боку, є новинка і свої оригінальні риси. Так, в унікальному форматі виконані бічні лінії та корми. Оптика теж здобула свій стилістичний малюнок. Повідомляється, що Volkswagen Transporter буде доступний з кількома моторами, потужність яких варіюватиметься в діапазоні від 109 до 168 кінських сил. Буде доступна, найімовірніше, і гібридна установка, а також і електричний мотор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!