З’явилися подробиці про BMW 1-Series нового покоління

0
163

Попри побоювання, хетчбек 1-Series залишиться в модельній лінійці BMW, хоча його нове покоління доведеться почекати ще принаймні кілька років.

Carscoops публікує рендери незалежного художника, який представив, яким би міг бути електричний BMW 1-Series наступного покоління. Він зобразив модель з особливостями футуристичного концепту Vision Neue Klasse. У нього інтегрована в «ніздрі» оптика, «рублена» лінія скління та камери замість зовнішніх дзеркал. Дверні ручки відсутні.

Конкурентів у такої моделі буде багато: це Audi A3 та Mercedes-Benz A-Class, а також преміальні моделі концерну Stellantis — DS 4 наступного покоління, ще не представлена Lancia Delta і, можливо, відроджена Alfa Romeo Giulietta.

Що ж до актуального BMW 1-Series, то модель у її нинішньому вигляді випускається з 2019 року. Найближчим часом на «одиничку» чекає рестайлінг у середині життєвого циклу — оновлена модель вже засвітилася на шпигунських знімках під час дорожніх випробувань. Дебют рестайлінгової 1-Series очікується влітку 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!