Майбутній Kia Cerato з новою назвою вперше показали без камуфляжу

0
240

Наприкінці цього літа Kia представила новий седан K3, який, на відміну від своїх попередніх генерацій, виявився наступником моделі Rio. Тепер корейці взялися за підготовку змінника Cerato та Forte. І він має отримати вже індекс K4.

Декілька тижнів тому в Мережу вибігли перші зображення такого седана. Машина, одягнена у щільне маскування, обкотювалася на дорогах загального користування. Взявши за основу ці фотографії, незалежні дизайнери із віртуального ательє «NYMammoth» підготували перший рендер новинки «Кіа».


Якщо вірити єдиному зображенню, на седан чекає незначна модернізація передньої частини, яку проведуть за аналогією з нещодавно оновленим Picanto. Крім того, низка дизайнерських рішень, помітних у новому K4, усі вже встигли оцінити в електричному кросовері EV9.

Попереду машині дістануться вертикальні фари, що нагадують свіжий паркетник Sorento. ДХО K4 виглядають як Т-подібні блоки, а також використовуватимуться в автомобілі як світлові покажчики поворотів.


Корму на рендері не показали, але є підстави вважати, що нова 4-дверка Kia отримає форм-фактор, що нагадує купе. Ззаду повинні з’явитися вертикальні ліхтарі, які об’єднають у загальний блок тонкою смугою, що світиться.

Революційних змін у списку двигунів цієї моделі не очікується, а це означає, що він включить колишні 1,6- і 2-літрові 4-циліндрові бензинові «атмосферники».

Офіційний дебют Kia K4 заплановано на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!