Головна Авто Toyota відправить у продаж дуже дешевий позашляховик: перші фото

Toyota відправить у продаж дуже дешевий позашляховик: перші фото

0
1274

Японська компанія Toyota готує до продажу дуже дешевий позашляховик. Його можуть назвати Hilux Champ, модель стане найдоступнішим представником лінійки. Покупцям запропонують широкий ряд модифікацій для різних цілей.

Серійний варіант моделі Toyota Hilux Champ стане продовженням концепту Toyota IMV 0. Швидше за все, машину збудують на тій же платформі, що і Hilux.

Однак новинка виявиться дешевшою і простішою в технічному плані, з акцентом на утилітарність та багатофункціональність. У стандартному виконанні машину запропонують із задньопривідною трансмісією, а за доплату можна буде купити повнопривідний позашляховик.

Пікап дозволить використовувати різні вантажні модулі та надбудови для спеціалізованого обладнання. Також відомо, що у компанії працюють над модифікацією для суворого бездоріжжя.

Дизайн виконають у стилі Toyota Land Cruiser 250, який нещодавно представили офіційно як наступника Prado. Силові установки очікуються дизельні та гібридні. Точних термінів появи моделі поки що не називають.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.