Відроджений пікап Mitsubishi Rider показали на перших зображеннях

0
291

Компанія Mitsubishi може розширити гаму своїх автомобілів, запропонованих на ринку США, новим пікапам. Така інформація з’явилася кілька тижнів тому у американській пресі. Про те, як може виглядати цей автомобіль, вирішив пофантазувати дизайнер з ніком KDesign, який опублікував рендери відродженого пікапа Rider.

Mitsubishi Rider з’явився в лінійці японського автовиробника в 2005 році і проіснував до 2009-го, ставши клоном американського утилітарника Dodge Dakota. Як можна помітити на викладених у Мережі зображеннях, машині може дістатися фірмовий дизайн компанії, що полягає в X-подібній передній частині з вузькими ДХО і основним блоком фар нижче.

Посередині розташується радіаторна решітка з трьома горизонтальними хромованими ламелями, а нижче два прямокутні повітрозабірники.

Кормі пікапа належить стати відсиланням до оригінального Rider з його вертикальними ліхтарями, що мають схожу форму, але в сучасній ітерації отримали світлодіодну начинку.


Ніяких подробиць про технічну сторону моделі поки немає, але на відкидній кришці багажного відсіку можна помітити напис PHEV, що натякає на наявність під капотом автомобіля гібридної силової установки, що заряджається. Як її може виявитися задіяний 2,4-літровий «атмосферник» і два електромотори, які зараз ставляться на кросовер Outlander PHEV.

У самій Mitsubishi поки що не підтверджують плани створення нового пікапа, але й не спростовують. Якщо проекту дадуть «зелене світло», такий автомобіль з’явиться в найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!