У Мережі показали салон оновленого Kia Carnival 2024 року

0
63

Kia вперше представила зовнішній дизайн New Carnival у п’ятницю, 27 листопада, але сьогодні вже було опубліковано перше зображення інтер’єру оновленого мінівену перед його майбутнім дебютом.

Усередині ми бачимо великий екран на передній панелі, який поєднує панель приладів і мультимедійну систему. Під ним симетрично розташувався блок керування кліматичною системою. Він буде сенсорним, крім двох механічних регуляторів. 

Екстер’єр New Carnival поєднує в собі витонченість та міцність позашляховика з концепцією “Modern Boldness”, заснованої на філософії дизайну бренду Kia “Opposites United”. Передня частина оснащена вертикальними фарами і фірмовими ходовими денними вогнями (ДХО) для створення футуристичного образу і відчуття грандіозності з гратами радіатора, підкресленою розкішними деталями.

У задній частині можна відзначити нове положення номерного знака, який змістився вниз, а задній комбінований ліхтар Star Map, з’єднаний ліворуч і праворуч, додає відчуття розкоші, надаючи відчуття єдності.

Особливе виконання Gravity має спеціальну решітку радіатора та колеса та максимізує сильне, але розкішне відчуття за рахунок застосування темних металевих акцентів.

Для клієнтів, які віддають перевагу гібридним моделям, Kia додасть до The New Carnival гібридної установки на базі 1,6-літрового турбованого гравця. Також будуть присутні класичні бензинові та дизельні мотори.

“Carnival – це модель, яка тривалий час зберігала статус неперевершеного сімейного автомобіля, заснованого на його унікальній комерційній привабливості для сімейних клієнтів”, – сказав представник Kia. «Ми плануємо опублікувати докладну інформацію та ціни про новинку під час попереднього показу наступного місяця».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!