Конкурент Porsche Taycan: фотографи отримали перші знімки електрокара Mercedes-AMG GT4

0
164

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+, який був випущений в лютому 2022 року, є одним з найшвидших автомобілів німецького автовиробника. Mercedes-AMG, схоже, працює над новим, більш спортивним седаном. За попередньою інформацією, автомобіль буде абсолютно новою моделлю і не матиме назви EQE.

У галереї нижче ви можете побачити перші фотографії цього автомобіля, який буде називатися Mercedes-AMG GT4 EV. Внутрішньо проект зараз відомий як C295. Судячи з фотографій, тестовий прототип використовує кузов EQE.

За даними декількох джерел, це чотиридверне купе з нульовим рівнем викидів матиме потужність до 1000 к.с. і, ймовірно, буде оснащуватися двома або трьома електродвигунами. Важливо відзначити, що GT4 EV був розроблений з нуля і є не просто більш спортивною і значно поліпшеною версією EQE 53. Важливо відзначити, що GT4 EV розроблений з нуля і є не просто більш спортивною і значно поліпшеною версією EQE 53.

У травні минулого року Mercedes-AMG представив концепт Vision AMG Concept як попередній перегляд майбутніх електричних моделей зі спортивним поворотом. Шоу-кар побудований на новій платформі AMG.EA, яка, як кажуть, також стане основою для першої серійної електричної моделі AMG.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!