Дебютувала повністю чорна версія позашляховика Hyundai Palisade 2024 – фото

0
301

Hyundai представила “нічну” версію свого кросовера Palisade. Lkz флагманської моделі на 2024 рік зробили невеликі оновлення та додали варіант Calligraphy Night Edition з темним декором та багатою комплектацією. У рамках оновлення стандартним став двозонний клімат-контроль із функцією запобігання запотіванню, а сонцезахисні козирки та система зовнішнього освітлення тепер доступні у більш бюджетних комплектаціях. Технічні показники залишилися постійними.

Palisade Calligraphy Night Edition відрізняється чорним екстер’єром, включаючи чорну хромовану рамку радіатора, чорні 20-дюймові диски, рейлінги, ручки дверей та затемнену оптику. Однак, крім чорного Abyss Black, доступний також білий колір Hyper White, який створює контраст з декоративними елементами.

Салон цієї версії Palisade прикрашений темним алюмінієм, а сидіння обтягнуті оригінальною оббивкою. Внутрішнє оздоблення зроблено у чорному кольорі.
Залежно від ринку, під капотом Palisade буде пропонуватися 3,5-літровий безнаддувний мотор G6DC, а також 3,8-літрові агрегати і 2,2-літровий турбодизель.

Ціни на оновлену модель вже оголошені та починаються з 36 400 доларів. Нічна версія оцінюється від 53600 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!