Chevrolet розкрив характеристики нових повнопривідних версій електрокросовера Blazer EV

0
155

Компанія Chevrolet представила електричний кросовер Blazer EV ще влітку минулого року, але на той момент були розкриті лише характеристики топової модифікації SS (Super Sport) та створеної на її основі поліцейської модифікації. На американський ринок модель виходить тільки тепер, і виданню Car and Driver вдалося з’ясувати у виробника параметри «незаряджених» повнопривідних версій, які дістануться дилерів першими.

Їх буде дві – 2LT AWD за 56 715 доларів і RS AWD за 60 215 доларів. Обидві отримають по два електромотори, які в американській специфікації сумарно розвивають 288 к.с. та 451 Нм. Для порівняння, Blazer SS видає 557 к.с. та 648 Нм. Випуск останнього виробник відклав приблизно на півроку, тож на ринку він з’явиться навесні 2024 року.

Цього липня Chevrolet вже переглянув набір комплектацій і ціни Blazer EV, відмовившись від початкової версії 1LT за 45 тисяч доларів, – її місце зайняла передньопривідна 2LT. З’явиться вона лише у 2024 році, потужність і ціна поки що не розкрито. Водночас вже оголошено запас ходу за методикою EPA – 472 кілометри.

Для порівняння, двомоторний кросовер в аналогічній комплектації здатний подолати на одному заряді 449 км.

Найдальнобійнішою в сімействі буде задньопривідна RS-версія: її запас ходу – 515 кілометрів. Потужність також невідома, водночас, згідно з Car and Driver, вона буде дещо дорожчою за повнопривідний аналог — від 61 790 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!