Lexus розкрив назви чотирьох нових концептів

0
158

Lexus подав чотири нові заявки на товарні знаки до Відомства інтелектуальної власності Європейського Союзу. Ці заявки на товарні знаки були виявлені форумом Lexus EV Forum, їх назви включають LF-ZC, LF-ZL, LF-ZV і LF-ZA. Всі заявки були подані за Ніццькою класифікацією 12, яка охоплює «автомобілі та їх конструктивні частини».

Ці документи чудово збігаються із обіцянкою Lexus розширити межі електрифікованого досвіду на Japan Mobility Show. Lexus підтвердив, що представить модельний ряд акумуляторних електромобілів наступного покоління, і ці назви збігаються з тим, що ми знаємо про концептуальну номенклатуру японських брендів. На даний момент лише один серійний автомобіль використовував букву “LF” у назві.


Після припинення випуску LFA позначення LF використовувалося на різних концептах, при цьому значок офіційно позначав Lexus Future відповідно до офіційної схеми найменування Lexus. Але найбільше нас цікавить концепт LF-Z, який три чверті своєї номенклатури збігається з новими торговими марками Lexus.

LF-Z зрештою дебютував як Lexus RZ 2023 року. Якщо не брати до уваги невеликий запас ходу, це цілком прийнятний повністю електричний кросовер. Він базується на платформі Toyota e-TNGA, яка також є основою Toyota bZ4X. Хоча обидві моделі мають проблеми із запасом ходу, Toyota вже працює над технологією наступного покоління, що дозволяє проїхати до 1200 км на одній зарядці.

Отже, знаємо, що «LF» означає концепцію, а «Z» означає «нуль», як і нульових викидах, тому загадкою залишається лише остання буква. Дочекаємось майбутньої виставки Japan Mobility Show, яка пройде з 26 жовтня до 5 листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!